SHOWROOM

Buisstijl beschikt uiteraard ook over een eigen showroom. Deze is gevestigd in De Lier.

Hier kunt u op uw gemak een deel van ons assortiment van dichtbij bekijken, inspiratie opdoen en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers.

Openingstijden showroom

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 -17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Buisstijl.nl

Leehove 115
2678MB
De Lier
info@buisstijl.nl

 

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Wandkapstokken, schoenenrekken, wandplanken 2-4 werkdagen (worden op dinsdag en donderdag opgehaald door pakketdienst Post NL)

Staande kapstokken 3-7 werkdagen (worden op woensdag opgehaald door Post NL@ Home).

Stoelen, fauteuil, banken 5-10 werkdagen (worden verstuurd met DHL).

Tafels 3-5 weken (in overleg)

Hoe wordt de bestelling verzonden?

Onze artikelen worden met Post NL /DHL verzonden. Zodra de bestelling gereed is melden wij deze aan bij Post Nl en ontvang je automatisch een link met daarin de track en trace code.

Wordt er bevestigingsmateriaal met de bestellingen verstuurd?

Bij onze staande- als zowel wandkapstokken wordt geen bevestigingsmateriaal verstuurd. Bij andere artikelen geven wij aan of dit het geval is bij de artikel tekst.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Wanneer je contact met ons wilt opnemen kun je dat het beste via het contactformulier doen of een e-mail sturen naar info@buisstijl.nl.

Telefonisch zijn wij ook bereikbaar op het nummer 06-30302538. Echter zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Je wordt dan doorgeschakeld naar onze voicemail. Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Contactformulier